Nieuws.

Amival en Alito willen fuseren en kiezen voor nieuwe naam "A-kwadraat".

13 maart 2019 - De Raden van Bestuur van Amival en Alito zijn akkoord om tot een fusie over te gaan. De Algemene Vergadering van de twee ondernemingen zal het voorstel over enkele maanden nog moeten bekrachtigen. Beide bedrijven bieden zinvol werk aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt en tegelijkertijd een meerwaarde voor klanten uit verschillende sectoren. Vanaf nu doen ze dat onder de vlag A-kwadraat.

Lees meer

Nieuwe VTO-cel.

14 december 2018 - Bij Amival investeren we graag in onze medewerkers. In onze nieuwe VTO-cel (Vorming, Training en Opleiding) staat Nicolas in voor het ontwikkelen van competenties en het aanleren van vaardigheden. Zo willen we onze arbeiders beter voorbereiden op hun job. We vertrekken daarbij vanuit een focus op kansen en mogelijkheden. Op die manier gaat er geen talent verloren!

Lees meer

Het perspectief van de directeurs.

25 september 2018 - Beschutte werkplaatsen werden en worden, net als ieder ander bedrijf, geleid door een directeur. Als drijvende kracht bepalen zij, in samenspraak met hun Raad van Bestuur, het beleid van de werkplaats.

Lees meer

Duurzaamheidsverslag 2017.

19 juni 2018 - Amival zoekt niet alleen werknemers voor het uitvoeren van taken, maar bouwt bruggen tussen de noden van bedrijven en de capaciteiten van mensen. Zo ontstaat maatwerk in twee richtingen. Hoe we dat ook in 2017 weer klaarspeelden, leest u in ons laatste duurzaamheidsverslag.

Lees meer

Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

5 april 2018 - Op 27 maart 2018 heeft een evaluatiecommissie van Voka ons uitgevoerde actieplan in het kader van onze deelname in 2017 aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen geëvalueerd en ons het certificaat toegekend.

Lees meer

Nieuwe business unit manager Healthcare.

4 december 2017 - Op 2 januari 2018 start Anje Vermeiren als kersverse manager van onze business unit Healthcare. Vanuit de nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout zal zij de leiding nemen over deze belangrijke afdeling.

Lees meer

In het spoor van Tytgat Chocolat.

26 oktober 2017 - Dankzij tv-serie Tytgat Chocolat, deels opgenomen bij Amival, leerde Vlaanderen op grote schaal de wereld van de maatwerkbedrijven kennen. Het werd een hartverwarmende reeks met fantastische personages.

Lees meer

De Kempenaar 2017 is voor Amival.

19 oktober 2017 - Etion-Kempen heeft op 18 oktober De Kempenaar 2017 toegekend aan Amival. Dat gebeurde tijdens een druk bijgewoonde bijeenkomst in het Paterspand in Turnhout.

Lees meer

Opening healthcare-gebouw.

16 oktober 2017 - Op 28 september 2017 openden we een nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout, op een boogscheut van het hoofdgebouw aan de Everdongenlaan.

Lees meer

"Wie moeilijk talent vindt heeft niet goed gekeken"

11 oktober 2017 - In een spot op Radio 1 vertelt Sonja Willems, de CEO van onze klant Janssen Pharmaceutica waarom zij samenwerkt met een maatwerkbedrijf en waarom alle ondernemers dat zouden moeten doen.

Lees meer

"We willen voorsprong blijven creëren"

2 oktober 2017 - Op 28 september 2017, de dag waarop we ons nieuwe healthcare-gebouw officieel openden, kregen we heel wat aandacht in de media.

Lees meer

Duurzaamheid avant la lettre.

2 oktober 2017 - Amival hecht al sinds zijn ontstaan in 1964 veel belang aan duurzaamheid. Binnen onze sector spelen we hierin een voortrekkersrol.

Lees meer

Stem Amival mee tot Kempenaar 2017.

19 september 2017 - Op 8 september kregen we het fantastische nieuws dat Amival door ondernemersorganisatie Etion genomineerd is voor “De Kempenaar 2017”. Helpt u ons mee aan deze prestigieuze titel?

Lees meer

Duurzaamheidsverslag 2016.

24 augustus 2017 - Amival bouwt waardevolle bruggen tussen de noden van bedrijven en de talenten van mensen. Vijfhonderd medewerkers geven dag na dag het beste van zichzelf om onze klanten te bedienen. Onder het motto ‘geschikt voor u’ bieden en leveren we werk op maat.

Lees meer

Nieuw bloed op komst.

18 mei 2017 - Op 1 juli 2017 start Tim Tilsley als kersverse manager communicatie & verkoop bij Amival. Samen met de algemeen directeur en de vier business unit managers zal hij het commercieel en extern communicatiebeleid van ons bedrijf verder uitbouwen.

Lees meer

Geschikt voor u! En dat betekent: blijven vernieuwen.

25 april 2017 - Amival blijft zichzelf vernieuwen. Zo schikken we ons nog meer naar uw noden en behoeften. Ontdek er alles over op deze nieuwe website. www.amival.be.

Lees meer

Vorderingen healthcare-gebouw.

20 april 2017 - Bouwen zit Amival in het bloed. In 2016 hebben we opnieuw ons hart kunnen ophalen.

Lees meer